Menu

Tandarts Zoetermeer - 5 dingen die een goede tandarts moet doen


Tandarts Zoetermeer - 5 dingen die een goede tandarts moet doen

Gaan professionele tandenpoetsers uw mondgezondheid gewoon negeren omdat u ze niet betaalt? Maak je geen zorgen; er zijn genoeg tandartsen die betalen elke keer dat iemand van hun diensten gebruik maakt. In dit artikel zal ik uitleggen waarom het belangrijk is om je gebit de nodige aandacht te geven. Waarom is dit zo belangrijk? Omdat mensen die hun tandarts niet betalen na verloop van tijd in de schulden raken, wegrotten en hun tanden en tandvlees afbreken. Op het eerste gezicht lijkt het niet zo'n slechte deal; vooral als uw tandarts u elk jaar een nieuwe tandenborstel geeft (en u vaak meer dan één borstel nodig hebt). Maar als u uw tanden niet regelmatig laat poetsen en meerdere tanden hebt die aandacht nodig hebben, is het financieel gezien eigenlijk best een goede deal (en dan hebben we het er nog niet eens over dat als u niet naar de tandarts hoeft te gaan, u helemaal geen gaatjes krijgt). Dus hier zijn vijf dingen die je kunt doen om er echt voor te zorgen dat je gezond blijft en geniet van een gezonde glimlach.Hier gevonden

1. Tandarts Zoetermeer - Chew Gums bevatten suiker en fosfaten, twee dingen die schadelijk kunnen zijn voor je tanden. Tandplak bestaat uit bacteriën en suikers en als je je tanden niet poetst na het eten of drinken van iets met suiker erin, geef je bacteriën de kans om je tanden en tandvlees aan te tasten en schade aan te richten.

2. Blijf uit de buurt van tandvlekken veroorzakende dranken Wanneer u denkt aan tand vlekken veroorzakende dranken, denkt u waarschijnlijk aan koffie. Er zijn echter ook andere dranken die vlekken op uw tanden kunnen veroorzaken, zoals thee (vooral groene thee) en zelfs rode wijn. Als u deze dranken niet voor altijd kunt vermijden, moet u op zijn minst uw inname verminderen of ze vervangen door water.

3. Stop met roken Roken brengt risico's met zich mee voor het gebit, niet alleen door ziekte maar ook door tandverlies. Als u sigaretten rookt, brandt u in feite gewoon gaten in uw tanden. Zelfs modus vivendi, het mondwater dat in sommige apotheken te koop is, kan vlekken op uw tanden veroorzaken. Als u rookt, moet u het in ieder geval rustig aan doen, de modus vivendi gebruiken om te stoppen met roken en de dag afsluiten met een sterke koffie om de rook weg te spoelen.

4. Denk niet dat slechte tanden een voedingsprobleem zijn Omdat u een wortelkanaalbehandeling hebt gehad en geen angst hebt voor een wortelkanaal probleem, betekent niet dat u veilig bent voor tandbederf. Parodontale aandoeningen of tandvleesproblemen kunnen ontstaan door een ontstoken tand.

5. Wees zeker over de supplementen Als u uw dagelijkse dosis calcium, vitamine D en fosfor uit zuivel, broccoli, spinazie, kaas, yoghurt en andere zuivelproducten haalt, moet u er zeker van zijn dat u uw dagelijkse dosis binnenkrijgt. zorg ervoor dat u het helemaal inneemt, en niet eindigt met een Calcium Hydroxide poeder concentratie van 1.500 tot 1.800 milligram, wat ongeveer zeshonderd mg is. Zorg ervoor dat u het uw tandarts vertelt als u denkt dat u misschien uw dagelijkse dosis calcium, vitamine D en fosfor te veel binnenkrijgt.

6. Flos uw tanden regelmatig Tijdens het flossen gebruikt u een nylon draadje (of dun plastic lintje), flosdraad genaamd, om het voedsel tussen uw tanden vandaan te halen. Als u verzuimt uw tanden te flossen, wordt het alleen maar moeilijker om de tandplak te verwijderen, waardoor deze strakker en vaster aan uw tanden komt te zitten. Na verloop van tijd kan dit leiden tot een veelvoorkomend probleem van uw tandarts: gaatjes! Bovendien laat u, als u niet aflost, overgroeide bacteriën achter die niet kunnen worden verwijderd door poetsen of zelfs de meest zachte ingrepen van de tandarts.

7. Een regelmatig bezoek aan de tandarts is nu ook belangrijk, om te controleren of u geen nieuwe gaatjes hebt die door de tandar

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.